30. maj 2006
Time out
Zadnji teden (ali več) mi kronično primanjkuje časa. Do četrtka sem delala na enem projektu, do jutri delam spet na drugem,... Počasi se bo treba pa že učit za izpite.
Do konca imam še: zagovor projekta, kolokvij, 4 izpite, prakso ter diplomsko nalogo. Sliši se, kot da sem že res pri koncu, ampak se zna zadeva malo zavleči....
Med delom za faks sem si vzela tudi nekaj časa, da sem se po naporni prezentaciji sprostila v bazenu. Petek sem preživela pa na Gorenjskem v prijetni družbi aussijev in njihovih lastnikov. Praznovali smo 1. rojstni dan Alpine River-jev. Nekaj fotografij je celo uspelo. Upam, da bom dobila tudi kakšne skupinske fotografije. Bilo je nepozabno! Piknik je bil izvrsten - tudi zame se je našlo dovolj hrane, čeprav sem bolj izbirčne sorte. Jedla sem celo 3 vrste solat, čeprav je drugče sploh ne jem (razen francoske). Pecivo je bilo božansko... Sem res prišla na svoj račun :)

Grin in Chica

Fotografija je nastala za Martinino hišo. Tam je res idilično. Pred hišo je ograjen travnik, za hišo je travnik, ki meji na nek gozdiček (10m), potem pa tam teče še potok (na sliki). Če to ni idealno, potem pa res ne vem kaj je. Če bi si želela imeti vse to, bi bilo res malo preveč... Želim si 'samo' eno majhno hiško, z ograjenim vrtom.

Po tem oddihu je spet sledilo delo. Cele dneve preživim za računalnikom in mi gre to že pošteno na živce. Včeraj se mi je enkrat celo stemnilo pred očmi. Sicer sem tega že navajena, ampak nikoli se mi to ni zgodilo pred računalnikom... Po jutrišnji predstavitvi bom pa tako bolj za knjigami kot pa za računalnikom.

Dežja imam pa že dovolj. Že drugi dan pada in nič ne kaže na to, da bi prenehalo. Včeraj mi je prišlo prav, da je cel dan deževalo. Tudi Chica je bila bolj vremenska in umirjena. Danes pa ne vem kako bova zdržali brez kakšnega dolgega sprehoda. Joe Purdy bi rekel: 'I love the rain the most when it stops'. To je spet en komad iz Grey's Anatomy. Abstiniram od GA že nekaj dni – enostavno si nisem mogla privoščit tako dolgega odmora, da bi pogledala epizodo ali dve. Danes se pa ne bom mogla upret. Večino dela s projektom je za mano, narediti bo potrebno še prezentacijo v powerpointu in se jo naučiti. Torej je dovolj časa, da si ogledam nekaj epizod – mogoče celo do konca sezone...

 
Objavila Tina ob 10:01 | povezava na objavo |


6 Komentarji:


V 30. maj 2006 ob 22:11, Blogger Tina

Once again: I love the rain the most when it stops...

Že cel dan poslušam, pa noče nehat.
Grrrrr!

 

V 30. maj 2006 ob 22:21, Blogger Lilit

Jaz sem si pa naredila CD iz glasbe GA ;)
Sicer pa je iz GA tudi "when it doesn't rain it snows" - dobesedno, ker je baje ze celo snezilo danes... brrrr.

 

V 30. maj 2006 ob 22:37, Blogger Tina

Me too! - ta cd :) Si je B. zdej ruter omislil, pa bo treba nekaj posebej nastavit, da si bom lahko dala GA music dol... Nekaj imam, ostalo me pa še čaka.

Sneg? Ga že skoraj pogrešam ;)

 

V 31. maj 2006 ob 10:31, Blogger Tina

Ula, končno je posijalo sonce! Sem ga že izkoristila na sprehodu s Chics.
Če te vidim na faksu, te definitivno pocukam za rokav ;) Sicer pa še zbiram zapiske in knjige za izpite... Če ima kdo kaj pametnega za poslovodno računovodstvo naj se javi ;) Hja, z našimi predmeti (poslovnoinformacijskimi) ni oz. ne bo problem, bolj me skrbijo skupni.
Pa če se bo kdo spomnil držat pesti ob 18h bom zelo vesela. Nas čaka zagovor pri SU.

 

V 1. junij 2006 ob 09:27, Blogger Tina

Ulala, kakšne babe?!
Če bi te slišali sošolci iz skupine... Pri tem projektu nas je bilo 6. 3-je moški in 3 ženske. Smo ohranjali ravnovesje ;)

 

V 1. junij 2006 ob 16:44, Blogger Lilit

Edina stvar, ki ni idilicna pri Martini, je tistih 5 m snega vsako zimo ;) jaz imam vseeno rajsi morje.