4. september 2007
Update on Lance
Z muckom ni skoraj nič boljše. Konzervo sicer rad poje, pit pa še vedno noče... Kar se gibanja tiče, je nespremenjeno. Včeraj sva bila pri veterinarju in je dobil kar nekaj 'pikic'. Dobil je antibiotik, nekaj proti bolečini in pa infuzijo. Tudi za domov sem dobila sredstvo, ki mu bo lajšalo bolečine. Je pa veterinar priporočal slikanje medenice in hrbtenice, da se točno vidi kje je poškodba. Če ima 'samo' zlomljeno medenico, bo najverjetneje vse uredu in se bo izboljšanje videlo v treh tednih. Če je pa hrbtenica, je pa boljše, da ga ne 'mučimo' še naprej. Na podlagi slike se bo videlo, kakšna usoda ga čaka.


Slikanje bo prišlo okoli 100 EUR, kar je malo preveč za moj študentski žep (pa še moj maček ni). Če ima kdo kakšen cent preveč, ga bo Lance zelo vesel. Bom pa denar zbirala tudi v službi in v KD Zagorje (v četrtek na vpisu) in upam, da tam niso samo pasjeljubci ampak tudi ljubitelji mačk.
Smo pa s kolegico malo prej peljali dve prostoživeči mački na sterilizacijo, pa me je klical veterinar, da je ugotovil, da je ena že sterilizirana. Očitno ni bila vedno prostoživeča... Nekdo se je je naveličal.

Oznake: