26. januar 2006
Težave v paradižu
Še en biser tega tedna...

Po pogovoru s prijateljico bom situacijo spravila v pisno obliko. Recimo, da obstaja par – Ana & Peter. Z Ano sva vedno, ko sva bili zunaj in opazovali koliko vezanih moških je pravzaprav ob vikendih zunaj na pivu in po možnosti v družbi kakšne ženske (seveda ne partnerice). No, potem tudi lokal zapustijo skupaj v takšnem stanju, da bi človek najverjetneje pomislil, da sta pa to zelo lep par... No, takrat je Ana rekla, da ona pa že ne bo imela takšnega, ki ga ne bo nič doma, ki bo hodil ven in se ga napil po možnosti vsak vikend ali pa še kdaj med tednom. Baje da bi ga raje pustila stati pred vrati, kot pa pijanega sredi noči spustila v hišo.

In kaj je z Ano danes? Ima fanta s katerim živita skupaj. Vedno je bila prepričana, da je on 'good guy', zadnje čase pa dvomi o tem. Petrov delavnik je še vedno isti, vendar gre v službo bistveno pozneje in prihaja domov ob večerih. Poleg vseh obveznosti, ki jih imata oba, se potem vidita le zvečer pred spanjem oz. pred TV (če se lahko odločita, da bosta kakšno stvar gledala skupaj). Po službi ali po ostalih obveznostih in sestankih gre še na 'eno' pivo s prijatelji in pride domov ves pijan. Zadnjič ji je prekipelo. Pride iz službe že ob 16h (bolj zgodaj kot ponavadi) in se ob 17h odpravi na sestanek (ki se btw začne eno uro kasneje, do tja ima pa celih 10 minut). Vse lepo in prav. Vmes mu pošlje sporočilo, v katerem ga vpraša, kdaj pride. Punca ga seveda ni čakala doma, ampak je šla ven s prijatelji, pa jo je zanimalo, ker je želela preživet še nekaj časa z njim... Seveda ni bilo odgovora. Peter pride domov ob enih ponoči (med tednom), ves pijan. Ana ga ogovarja, prosi za poljub, on pa odkimava, ne odgovarja in gre direktno na WC – bruhat. Se na hitro umije in gre spat na kavč. Ana ga prosi naj pride v posteljo, ampak Peter že spi ali se pa dela, da spi. Zjutraj seveda ne vstane in ne gre v službo. Je preveč mačkast. Ampak moški imajo srečo. Imajo lahko samo mačka in ne moralnega mačka – pač nimajo morale.

Kako se počuti Ana v takšni situaciji? Peter nima denarja, da bi plačal račune, ima pa denar, da se ga lahko opija. Nima veliko dopusta, ampak ga raje izkoristi za zdravljenje mačka kot pa za kakšen izlet z Ano. Pogovarjata se skoraj ne – ker nista skoraj nič skupaj, kljub temu, da živita v istem stanovanju. Pomoje se počutita bolj kot sostanovalca, kot pa karkoli drugega. Ona se ne more zanesti nanj, ker ga ni nikoli zraven, ko ga potrebuje, niti ni dosegljiv po telefonu.

In potem še vpranje za teto Justi iz PILa ali pa za kakšnega psihologa v kakšni reviji... Kaj naj Ana stori? Mislim, da je vsem jasno. Ali bo to storila? Najverjetneje (še) ne. Zanimiva je tudi tale tema o 'nevarnih razmerjih'.

Ja, takšno je življenje v mestu Goga!

* imeni sta izmišljeni (razlog: da se ne bo kakšna oseba spravila name, ker javno pišem o njenih osebnih zadevah)
 
Objavila Tina ob 09:23 | povezava na objavo |


6 Komentarji:


V 26. januar 2006 ob 10:42, Anonymous Anonimni

full je težko brat zaradi ozadja / barve črk :(

 

V 26. januar 2006 ob 10:46, Blogger Tina

Vem... sem poskusla z eno drugo predlogo, pa niso komentarji delali... bom morala kej novega naredit - z mojim poznavanjem kode, bo bolj težko ;)

 

V 28. januar 2006 ob 01:20, Anonymous Anonimni

huhuhuh:)
jah... men se zdi da je Peter moja bivsa - LOL... he he he...
drugace pa lahk draga Ana se vedno najde kakega drugega Kekca... tipov in beb je kot blata... tko da.. ce vstraja ji ze pase;)
lp,

andy

 

V 28. januar 2006 ob 09:47, Blogger Tina

Andy, imas prav.
Se mi pa zdi, da je veliko Petrov med nami...
A si že razmišljal, da bi ukinil logiranje na tvojo stran - je precej zamudno, pa nastane problem, ko pozabiš up. ime in geslo, pol je treba pa spet vse od začetka... :)

 

V 29. januar 2006 ob 02:50, Anonymous Anonimni

he he he...
ja ne - vpises mail pa dobis pozabljenogeslo - ni panike - sem na vse pomislu... ne mislim pa ga pustit odprtega, ker ga majo iskalci not za razlicne zadeve: alora nekdo napise: picka, sex, bejba, fuck, itd in pride na moj blog... res je da bi se moral majn vulgarno izrazat in neb blo teh problemov... sam raje dostop reduciram, kot pa sebe cenzuriram - zraven tega pa nimam takih problemov kot ti, da nebi vedu kdo je kak anonimnez, ki bere - LOL... kiiiiiiiiiissssssss

andy

 

V 29. januar 2006 ob 17:39, Blogger Tina

Andy tvoj blog me sploh ne mara... sem se še 1x registrirala pa me splohne spusti noter :) Zadnjič se pa ni bilo treba logirat - sploh.