10. februar 2006
Freitag ist kein frei Tag
Tista pot o kateri sem pisala včeraj, da jo bom raziskala, je še vedno neraziskana. Ravno, ko sem se odpravljala ven, je zazvonil 'ta nov' telefon. Povabljena sem bila na palačinke z Nutello! Seveda nisem odklonila povabila. Sem samo prestavila raziskovanje poti :) No, sem pa ob palačinkah izvedela, da se pot res križa s potjo, ki gre potem naprej proti Klančišam. Mogoče greva danes pogledat, čeprav ne vem koliko bo potem Chica sodelovala na treningu popoldne, če bo že prej tako aktivna. Pa še jutri jo čaka pohod...

Verjetno bi bilo za obe najboljše, če greva na trening za samo kakšne pol ure in ne za 3, kot nazadnje. Bom šla malo prej prečekirat ruševino, se sprehodit po njej in potem naredit eno iskanje/motivacijo), 1 krat markirat in to bo TO. Itak bo potem že tema in nimam svetilke na čeladi. Trening imamo v Bajcerjevem mlinu. To ruševino obožujejo vsi reševalci iz Slovenije, pa še iz kje drugje. Na voljo za treninge je pa samo nam, Zagorjanom. Ostalim je na voljo le na izpitih, preizkušnjah in skupnih vajah.

Danes se pa že prav veselim kofetkanja z Ajdo! Nekateri smo tako skromni, da nas osreči že en kapučin in pogovor s prijateljem :)


Ko smo že pri prijateljih...
Lilit, vse najboljše! Želim ti: diplomo, majhno hiško z velikim ograjenim vrtom, pridnega Grina, službo, ljubezen, nepozabne trenutke, veliko aussie meetingov, srečo, dobro voljo, zdravje, računalnik, kateri te ne pusti na cedilu, in vse kar si sama želiš!

 
Objavila Tina ob 08:44 | povezava na objavo |


1 Komentarji:


V 11. februar 2006 ob 20:34, Blogger Lilit

Hvala!!!! :)))
Pa se cestitko s kacjim pastirjem si nasla... hvala res :)