14. december 2005
BB, Chics & Grin
Kar nekaj stvari se je zgodilo od zadnjega pisanja v blog – v bistvu je bilo pestro že isti večer. Koncert Big Banda Zagorje je uspel. Kaj se je dogajalo po konceretu v stekleni dvorani, ne vem, ker presidente Big Banda pač ni hotel it tja in smo potem pristali v Pubu. Bodo spet letele kakšne pripombe, ampak se na srečo ne sekira več... Ga popolnoma razumem kako je, če je vse na tebi in potem ni nobenega priznanja za to ali vsaj pohvale v smislu: 'Dobro si naredil!' Na tem mestu sem izbrisala še dva stavka, da ne bo kdo užaljen... Še vedno pa čakam slike v galeriji – ne vem zakaj sem tako optimistična in mislim, da bojo že ta teden, glede na to, da slik iz prejšnjih dveh koncertov (1 ali 2 meseca nazaj) še vedno ni... Obiske na counterju jim očitno samo jst in še nekaj takšnih kot sem sama nabijamo – pač čakamo slikce, kakšno besedo o koncertu... Pa ni nič od 0. Očitno niso vsi tako ažurni kot sem sama, ko dajem slike in tekst na spletno stran KD Zagorje in na Chicino spletno stran že isti dan, ko se kaj zgodi. Pri blogu pa si dovolim malo zamude ali pa celo izpust kakšne zadeve... O koncertu ne bom pisala - kogar zanima naj si prebere na strani Big Banda Zagorje - kadar pač bo.

Drugače sva imeli pa v ponedeljek s Chico obisk. Prišla sta Urška in Grin iz Primorske! Grin je Chicin bratec in ravno v ponedeljek sta imel arojstni dan (6 mesecev!). Skupaj sta norela v Evro parku in pri nama doma, zaspala sta za maximalno 10 minut (pa se mi zdi, da ni bilo niti toliko). Je bilo lepo ... Chica je potem cel dan oz. popoldne samo spala, pa še naslednji dan je bila bolj mirna kot ponavadi.

Že razmišljam kdaj greva na Primorsko vrnit obisk. Če se bova z Ajdo zorganizirali, bi šli na izlet po 20.12. najprej k Urški in Grinu, potem pa še k Andyju, pa seveda vmes na en kapučin in brios in potem nazaj na trojanske krofe in domov :) Ponavadi imava srečo z vremenom, kadar greva decembra na Primorsko. Vedno je sonce in brez burje – v glavnem toplo. Upam, da bo letos tudi.

Danes me čaka še vožnja v Ljubljano. Zadnjič sem kupila malo premajhen boks za v avto za Chico. Če sedi v njem, ji je prenizek, drugače pa je dovolj prostoren. Upam, da bo šel večji boks v prtljažnik, ker drugače sem raje brez, kot pa da Chici ni 100% udobno. Sej, ko se uleže, potem v njem zaspi med vožnjo, ampak to ni TO.

Oznake:

 
Objavila Tina ob 10:37 | povezava na objavo |


5 Komentarji:


V 14. december 2005 ob 20:34, Blogger Lilit

Jaaa, vi kar pridite! :)

Tudi ce bo pihala burja, bo uredu, samo da ne bo dezja :(

 

V 19. december 2005 ob 11:32, Blogger Jean

Oh boy! I just discovered all these Slovenian aussie fans on line. Add me (well, my daughter, actually) to the club! Even better, let's get together for real for doggie play dates. Monika's puppy comes home next week. A blue merle to go with your red merles (maybe in the not so distant future we'll add a red merle to the mix--and another border collie...)

 

V 19. december 2005 ob 11:49, Blogger Jean

oops, my mistake--Chica is blue, yes? Sorry, Chica!

 

V 20. december 2005 ob 17:42, Blogger Tina

jean, it's ok ;)
I'd love to see pictures of your dogs! Chica has her own website, have you checked it out? I have plans to make it in english as well.
Hope to hear from you again.

Greetings,

Tina & Chica

 

V 22. december 2005 ob 20:43, Blogger Jean

Yes, I've seen Chica's site, and Grin's too.

You can see some puppy pictures here:
http://www.our-aussies.de/puppiesrangerangel.htm

and I'll put lots up on my blog after the New Year, of the new aussie and the old border collie. Oh, and Lyra (the border collie) also has a little album of her own at Aika's site:
http://nuska.agility-slo.net/gallery/lyra

Hope to meet you and Chica soon!