5. december 2005
Closer
Za mano je pester vikend...
V petek proti večeru sva šli s Chico na poligon KDZ pogledat, če imajo reševalci trening. Od reševalcev je bil tam (na poligonu) samo Jure (ex) z Žakom - ostali so bili na toplem v kuhinji. Chica je je igrala z beardiji in vsake toliko časa šla ponagajat Žaku. Potem sva se z Juretom vsak enkrat skrila najinima psoma, da sta iskala - Žak itak obvlada, Chica me je pa tudi lepo našla in oblajala. No, potem sem šla v društvene prostore, kjer je potekalo dekoriranje za zabavo, ki bo 17.12. - še vedno zbiram prijave in noben ne pokliče... Daša je naredila izvrstno kuhano vino (brez cimeta!!). Zvečer sva šla pa z Bojanom še v kitajsko restavracijo v Trbovlje - sem se najedla kot pujs, še dobro, da obstajajo elastične kavbojke ;)

Sobota pa je minila v znamenju računalnika (popravljanje, samodejno resetiranje, in ugotovitev, da je šla grafična).

Zvečer sva pogledala film Closer. Doma ga imam že kar nekaj časa, ampak ga nama ni uspelo prej pogledat. Če bi se spravila pisat, bi bilo verjetno branje precej bolj zanimivo, ker sem imela polno glavo misli. Danes je pa vse že bolj megleno. Jasno je samo to, da je Jude Law še posebno dobro izpade v tem filmu. No, mogoče v drugih tudi, ampak bo treba še prečekirat ;)

Ta teden bo pa naporen. V petek ob 20h (ja, kot bi šla na zmenek) imam kolokvij pri mednarodni ekonomiki. Čaka me še veliko učenja do takrat... Domov bom prišla verjetno bolj pozno, potem pa v soboto zjutraj direktno na vajo reševalcev, ki jo organiziramo na našem društvu. Prvič bom v vlogi vodnika bodočega reševalnega psa in ne v vlogi markerja ali organizatorja. Za Chico pa je to prva delovna vaja in 2. trening ;) No, verjetno grem potem iz celodnevne vaje direktno pod tuš in na koncert Big Banda Zagorje. Letos bo namenjen vsem swingerjem ;) Imam občutek, da bo v petek in soboto kar naporno...

Trenutno si pa najbolj želim, da bi končno prenehalo deževati, da grem lahko na en sprehod s Chico.