21. april 2008
Badjurova pot - ponovno
Ker smo se imeli lansko leto tako lepo a Badjurovi poti, smo se odločili, da gremo letos še enkrat. Pohod bo ta vikend (26. in 27.4.) z izhodiščem v Lazah... ob 5h zjutraj!
Kakšna bo zasedba še ni znano, ker bo spet zahtevna pot. Sploh prvi dan, ko bomo šli iz Laz, čez Sv. Miklavž, GEOSS, Sveto Goro, Renke, Ostrež, Polšnik ter 'dol' v Kostrevnico. Drugi dan ne bo tako zahteven, ker se gre 'samo' od Kostrevnice do Laz.

Mi trije smo se odločili, da tudi letos ne bomo naredili krožne poti. Šli bomo iz Laz in se bomo na Zasavski gori poslovili od prijateljev, ter nadaljevali pot čez Pleše proti Zagorju namesto proti Renkam. Za Chico bi bilo preveč dva dni hoje... sploh ker bi prvi dan naredili okoli 60 km. No, ona bi jih še več. Lansko leto je en dan po Badjurovi komaj vstala in šla lulat, kaj šele da bi šla kam na sprehod... Verjetno bi šla, če bi jo peljala, ampak takšen napor ne bi bil ravno zdrav zanjo. Pa tudi zase ne vem kako bi se počutila v ponedeljek (po dvodnevnem pohodu)... se mi zdi, da se mi ne bi dalo it v službo :) Že tako mi manjka energije, ker imam čisto preveč obveznosti.

Pa še ena fotografija iz lanskega pohoda - slikano v Kostrevnici (na cilju 1. dne letošnjega pohoda).

Oznake:

 
Objavila Tina ob 23:56 | povezava na objavo |


3 Komentarji:


V 2. maj 2008 ob 07:59, Anonymous Anonimni

Ja lepo, Ne vem kako to da na forumu nic ne ojavite, da greste kam. Stran KD-zagorje.si itak ne dela ze par tednov. Bi se se kdo prikljucil. Ali je ta pohod samo za izbrance? Se mi zdi da nekateri v Kd Zagorje kljub lepim besedam, da si zelite cimvec clanov delajo samo zase.

 

V 2. maj 2008 ob 08:15, Anonymous Anonimni

Prvi dan 60 km? Resno?

 

V 4. maj 2008 ob 15:28, Blogger Tina

Badjurova je uspela! :)
No, nekateri smo šli samo za en dan in smo šli peš iz Dola pri Ljubljani do Zasavske gore in potem proti Zagorju (okoli 50 km hoje), nekateri pa so nadaljevali pot do Male Kostrevnice, tam prespali in naslednji dan nadaljevali pot do Dola. Ja, smo norci, ni kej :) Naslednja odprava bo septembra ali pa čez eno leto. Kdo gre zraven? :)

anonimni, na Badjurovo smo se podali s prijatelji oz. s prijatelji prijateljev... Iz KD-ja sva bili samo medve s Chico. Se mi pa zdi, da je pot prezahtevna za večino kinologov ali njihovih psov.