12. december 2008
Zmenki

Na portalu visokointeligenčne revije sem prebrala članek o zmenkih in pričakovanjih... Zdaj pa vem na kakšne zmenke bom hodila ;)

Kaj predvidevajo:
Moški na pijačo skorajda nikoli ne povabijo dekleta, ki so ga spoznali pred kratkim, če ne želijo, da bi to morebiti vodilo v neko obliko fizičnega zbliževanja. Predvidevajo, da se ženske, ki povabilo sprejmejo, tega zavedajo in da s potrdilom zagotovijo, da so jim tudi oni zanimivi.

Kaj pričakujejo:
Kava: pričakujejo nasmeh, kompliment, predvsem pa besede: “Upam, da se kmalu spet vidiva.” Hočejo zagotovilo za drugo srečanje.
Pijača, večerna: ker je to ponavadi koktajl ali vino, in zato na dragi strani menija, pričakujemo poljub po koncu večera in malce otipavanja po prsih.
Pijača, večerna + sprehod: poljubljanje, ročno raziskovanje njenega telesa, poljubljanje tudi po trebuhu in vratu, ročna obdelava zaželena.
Večerja: francosko poljubljanje na poti do njenega/njegovega doma, mečkanje na kavču, seks neobvezen, oralna obdelava zaželena.
Bogata večerja z vrhunskim vinom v dragi restavraciji: celonočni seksualni maraton, potešitev vsaj ene njihove seksualne fantazije, posteljne igračke, oralna in ročna obdelava vključena, zajtrk neobvezen.

V času recesije pa je bolj smiselno, da gre moški ven s svojo družbo, vmes malo flirta in odide v ženski družbi ;)

Oznake:

 
Objavila Tina ob 19:57 | povezava na objavo |


7 Komentarji:


V 13. december 2008 ob 10:39, Anonymous Anonimni

Hahaha takale definicije sm pa slišala tudi že iz moških ust :-).
Posebno tisti dve varianti, kjer je večerja vključena...
Očitn mora res biti nekaj na tem. Hmmmm.


Mihela

 

V 13. december 2008 ob 11:48, Blogger Tina

Vsaj vemo pri čem smo ;)

 

V 14. december 2008 ob 11:43, Anonymous Anonimni

potem takem, recesija sploh ni slabo:)

 

V 17. december 2008 ob 11:08, Anonymous Anonimni

Lovers Lane je odličen komad od Squirrel Nut Zippers... Zapisa ne bom komentiral ;)

 

V 18. december 2008 ob 00:26, Blogger Tina

Res je lušten komad.
Ne vem pa zakaj ne bi komentiral zapisa. Do sedaj smo komentirale samo ženske in bi mogoče rade prebrale še kakšno moško mnenje ;)

 

V 11. november 2009 ob 10:50, Anonymous Anonimni

S tem se pa ne bi strinjala. Jst sm spoznala veliko frendov, ki so me takoj povabil na pijačo. Za zmenek pa priporočam www.srecanja.com ker je vse zastonj. Sama sem redno tam.